• ریاست و مدیریت

بهره برداری از نخستین تخت دیالیز بیمارستان امام حسین ع

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۶ |
.
 به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام حسین (ع) با رایزنی‌های انجام شده توسط مسئولین بیمارستان و همکاری خیرین نخستین تخت دیالیز بیمارستان به بهره برداری رسید . دکتر سید امید ستایش رییس بیمارستان گفت: بهره برداری أز اولین تخت دیالیز در این بیمارستان، یک اقدام شایسته درمانی برای مردم شهرستان بهارستان، به شمار می‌رود  .
 دکتر ستایش ، با اشاره به دیالیز و نارسایی کلیه، به عنوان یکی از معضلات افزود : برای انجام دیالیز ناچار به اعزام بیماران به مراکز دیگر بودیم و این موضوع مشکلات زیادی را برای بیماران بوجود آورده بود .
  .  رییس بیمارستان در ادامه گفت : با تامین اعتبار لازم و ساخت ساختمان مرکز تولد که أز جمله طرح های توسعه ای بیمارستان می باشد در آینده نزدیک بخش دیالیز بیمارستان را افتتاح خواهیم کرد . همچنین إظهار کرد هدف اصلی ما ایجاد چرخه کامل خدمات تشخیصی درمانی و   پیشگیری برای بیماران و توسعه سلامت پایدار است.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 397 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر