ویزیت رایگان چشم پزشکی به مناسبت روز جهانی بینایی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۷ |
به مناسبت روز جهانی بینایی ، بیمارستان امام حسین (ع) روز پنجشنبه و جمعه (٢٦و ٢٧ مهرماه ) طرح ویزیت رایگان چشم پزشکی را با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر صالحیه در سرای محله بوی بهشت برگزار نمود . به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام حسین (ع) :محمد باقر مهاجر مدیر بیمارستان گفت: أین طرح ویزیت فوق العاده و رایگان فوق تخصصی چشم پزشکی به مناسبت روز جهانی بینایی با هماهنگی بیمارستان امام حسین (ع) و همکاری بیمارستان حضرت رسول (ص) و مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران در روزهای ٢٦ و ٢٧ مهرماه إز ساعت ١٠ صبح الی ١٦ صورت گرفت . وی افزود هدف از اجرای این طرح تشخیص زود هنگام بیماری های قابل پیشگیری و خطرناک چشمی و همچنین خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان بهارستان دانست . مدیر بیمارستان خاطر نشان کرد : مراجعه بیماران در راستای اجرای این طرح  هیچ محدودیتی نداشت ( حتی کسانی که فاقد بیمه بودند) و با استقبال خوب مردم مواجه شد . به طوری که بیش إز ٢٠٠ نفر در این طرح شرکت نمودند .

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 238 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر