متن تبریک رئیس و مدیر بیمارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۷ |
آقای دکترناصر عباسی دزفولی ریاست بیمارستان  و آقای محمد باقر مهاجرمدیریت بیمارستان  به مناسبت حلول سال نو و عید نوروز با ارسال پیامی ضمن تبریک به همکاران از زحمات آنان در طول سال1396  قدردانی کردند.
متن این پیام به شرح ذیل است
:
عید نوروز نماد طراوت، نوآوری و نواندیشی، جوانی، نشاط و خلاقیت است. نوروز عیدی ایرانی با دورنمایه های اسلامی است. عیدی که با فرهنگ توحیدی ایرانی شکل گرفته و اسلام عزیز بر آن مهر تایید زده و آنرا به عنوان دستاورد انسان خداجو و حقیقت طلب و آیینی که با حرکت خدایی و الهی انسان تطابق دارد پذیرفته است. نوروز فرصتی دوباره برای مشاهده ی قدرت الهی در زنده کردن طبیعت و نو شدن زندگی و زمانی مناسب برای بازاندیشی و دوراندیشی در عالم خلقت و تامل در مورد آینده و هدف خلقت انسان است.
 سال ۱۳۹6 با فراز و نشیب‌های خود سپری شد و بیمارستان امام حسین  (ع) با تمام دستاوردهای خود در این سال به استقبال بهاری نو می‌رود.بیمارستان بیمارستان امام حسین  (ع) در سال ۱۳۹6 به حول و قوه الهی و با تلاش شما عزیزان توانست در راستای  اجرای برنامه ی تحول نظام سلامت گام مهمی بر دارد و  رضایتمندی مردم و مسئولین را در تمامی سطوح جلب کند .ودر همین راستا در سال ۹6 بیمارستان امام حسین  (ع) به توفیقات زیادی دست یافت ازجمله : اجرای صحیح و کامل برنامه ی تحول نظام سلامت ، بهسازی LDR و تجهیز آن ، راه اندازی کلینیک در شیفت عصر ، بهره برداری از بخش سی تی اسکن  و بخش  ICU.
انشاءالله در سال ۱۳۹7 شاهد تحولی عظیم در ارائه خدمات با کیفیت عالی به بیماران و مراجعین از جمله (افزایش تعداد اتاق عمل از 2 به 5 عدد ، اندوسکوپی ، بهره برداری از ساختمان اداری ، احداث ساختمان مرکز تولد  ) باشیم.
اکنون که به روزهای پایانی سال نزدیک می شویم بر خود واجب می دانیم از زحمات همه همکاران برای تحمل فشار ناشی از کار بی وقفه و تلاش های شبانه روزی شان تقدیر و تشکر نموده و عید سعید نوروز را به شما خانواده بیمارستان امام حسین  (ع) تبریک می گوییم و سلامتی، نشاط و عاقبت بخیری شما و خانواده‌های محترمتان را از خداوند متعال مسئلت می‌نماییم. امیدواریم سال آینده سالی پربرکت و سرشار از موفقیت برای شما دوستان گرامی باشد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 365 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر