18 مارس روز رژیم درمانگر مبارک

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۴ |
مشاور تغذیه یا رژیم درمانگر کیست؟
مشاور  تغذیه فردی است که از علم تغذیه آگاهی کامل دارد. او از دانش خود برای کمک به افراد در تصمیم گیری در مورد سبک زندگی و تغذیه شان استفاده می کند. مشاورتغذیه با دادن اطلاعات و مشاوره درباره ارتباط غذا با سلامت جسمی وروحی، به ترویج تندرستی در جامعه می پردازد.

نقش مشاوران تغذیه یا رژیم درمانگران در سیر بهبودی بیماران چیست؟
مشاور تغذیه و رژیم درمانی با حضور بر بالین بیمارانی که نیاز به مشاوره تغذیه دارند اقدام به ارزیابی تخصصی بیماران نموده و بر اساس دستور پزشک معالج و محاسبات انجام شده رژیم غذایی بیمار کنترل و حمایت های تغذیه ای لازم انجام خواهد شد.
کنترل ونظارت کلی بر رژیم غذایی بیماران بستری،اطمینان از دریافت غذای با کیفیت مناسب ومطابق با رژیم غذایی بیمار از دیگر وظایف رژیم درمانگران در بیمارستان است. ارائه خدمات تغذیه و رژیم درمانی صحیح در بیمارستان‌ها، عامل مهمی‌در بهبود سریع‌تر بیماران، کاهش مدت زمان بستری بیماران،کاهش دوران نقاهت ،کاهش عفونت بیمارستانی و پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها می باشد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 498 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر