| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ |
روابط عمومی بیمارستان امام حسین (ع) : مورخ 13/10/96 جلسه ای با حضور نماینده محترم دادستان ، روسای کلانتری ، رییس پلیس راهور و نماینده پلیس آگاهی شهرستان ، ریاست و مدیریت بیمارستان در سالن جلسات برگزار گردید .در این جلسه به طرح مسائل و مشکلات در خصوص موارد فوت های مشکوک ، ضرب و جرح ، درگیری ها و تصادفات پرداخته شد .دکتر ناصر عباسی دزفولی ریاست بیمارستان در ابتدای جلسه ضمن خوش آمدگویی به مدعوین ، از مسئولان شهرستان به جهت توجه ویژه به مسائل حوزه درمان قدردانی کردند . ایشان در ادامه در خصوص موضوعات مطروحه صحبت نمودند . وی همچنین توضیحاتی راجع به عملکرد بیمارستان که در حال ارائه خدمات به بیش از 25 هزار نفر در ماه علی رغم کمبود نیروی انسانی را دادند . سپس محمد باقر مهاجر مدیریت بیمارستان خواستار تسریع روند دریافت کروکی از پلیس راهور در موارد تصادفات شدند . قاضی ناموران ضمن اعلام همکاری مدوام با مجموعه بیمارستان ، خواستار تعامل هر چه بیشتر اداره پزشکی قانونی ، کلانتری ها ، پلیس راهور و پلیس آگاهی شهرستان با بیمارستان شدند .

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 84 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر